Beoordeling

zwak voldoende uitstekend
inhoud Jullie hebben weinig informatie gezocht Er wordt weinig info gegeven over de geschiedenis. Sommige informatie is niet correct. Met de informatie die jullie gevonden hebben, hebben jullie niet gedaan. Niet in eigen zinnen gezet.  Jullie hebben voldoende informatie verzameld. Er wordt voldoende info gegeven over de geschiedenis, maar niet grondig genoeg. Sommige informatie is niet correct. Sommige stukjes van de informatie hebben jullie wel in eigen zinnen gezet maar andere stukjes niet.   Jullie hebben alle informatie verzameld en verwerkt. Jullie hebben de informatie verwerkt door het in eigen woorden te schrijven. Deze informatie is correct. Nu weten jullie wel degelijk meer over het christendom.
maximaal 20 punten 0 - 9 punten 10 - 14 punten 15 - 20 punten
  zwak voldoende uitstekend
lay-out Jullie werk maakt een slordige indruk. Jullie leverden geen inspanning op dit vlak. Er is geen duidelijke inleiding, midden en slot en er zijn weinig plaatjes gebruikt Jullie werk vertoont wat slordigheden, maar jullie hebben duidelijk je best gedaan om een degelijk eindproduct af te geven. Jullie maken gebruik van leuke plaatjes. Er is een indeling maar de info staat niet in volgorde. Prima! jullie werk is verzorgd, jullie kozen een leuke titel en voegde heel wat extra’s toe. De inhoud is goed opgebouwd.
maximaal 10 punten 0 - 4 punten 5 - 6 punten 7 - 10 punten
  zwak voldoende uitstekend
manier van schrijven Jullie hebben veel spellingfouten. Er staan nogal veel 'kromme’ zinnen in jullie verslag. In het verslag springen jullie nogal van de hak naar de tak.  Jullie spelling is goed. Maar sommige zinnen lopen niet helemaal lekker.  Jullie spelling is prima. Het is prettig om te lezen en het artikel is goed opgebouwd.
maximaal 10 punten 0 - 4 punten 5 - 6 punten 7 - 10 punten