webkwestie Christendom

Beoordeling

Hieronder zie je waar je leerkracht op let.


zwak

voldoende

uitstekend

INHOUD

Jullie hebben weinig informatie gezocht Er wordt weinig info gegeven over de geschiedenis. Sommige informatie is niet correct. Met de informatie die jullie gevonden hebben, hebben jullie niet gedaan. Niet in eigen zinnen gezet.


0 - 9 punten

Jullie hebben voldoende informatie verzameld. Er wordt voldoende info gegeven over de geschiedenis, maar niet grondig genoeg. Sommige informatie is niet correct. Sommige stukjes van de informatie hebben jullie wel in eigen zinnen gezet maar andere stukjes niet.

10 - 14 punten

Jullie hebben alle informatie verzameld en verwerkt. Jullie hebben de informatie verwerkt door het in eigen woorden te schrijven. Deze informatie is correct. Nu weten jullie wel degelijk meer over het christendom.

15 - 20 punten


zwak

voldoende

uitstekend

LAY-OUT

Jullie werk maakt een slordige indruk. Jullie leverden geen inspanning op dit vlak. Er is geen duidelijke inleiding, midden en slot en er zijn weinig plaatjes gebruikt.

0 - 4 punten

Jullie werk vertoont wat slordigheden, maar jullie hebben duidelijk je best gedaan om een degelijk eindproduct af te geven. Jullie maken gebruik van leuke plaatjes. Er is een indeling maar de info staat niet in volgorde.

5 - 6 punten

Prima! jullie werk is verzorgd, jullie kozen een leuke titel en voegde heel wat extra’s toe. De inhoud is goed opgebouwd.

7 - 10 punten


zwak

voldoende

uitstekend

MANIER VAN SCHRIJVEN

Jullie hebben veel spellingfouten. Er staan nogal veel 'kromme’ zinnen in jullie verslag. In het verslag springen jullie nogal van de hak naar de tak.

0 - 4 punten

Jullie spelling is goed. Maar sommige zinnen lopen niet helemaal lekker.

5 - 6 punten

Jullie spelling is prima. Het is prettig om te lezen en het artikel is goed opgebouwd.

7 - 10 punten